Verwe'zin'lijkingen
image-212839-verwezenlijken.jpg

Veronique Puts
Referentie van Veronique Puts


"Els Van Belleghem heeft de gave van het woord. Ze combineert haar schrijftalent met plichtsgetrouwheid en punctualiteit. Dat maakt haar tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een correcte en creatieve tekst."
Veronique Puts
Referentie van Geert Hoste
"Als Els schrijft, spint ze emotie. Als Els leest is ze een leeuwin op zoek naar een prooi."
Geert HosteCorrector
Corrector boek 'Kinderwens met omwegen'


"Bij het tot stand komen van ons tweede boek 'Kinderwens met omwegen', hadden we het genoegen te kunnen rekenen op de gedreven inzet van Els. Onder het motto 'goed is niet goed genoeg' was zij bij het nalezen van de teksten degene die doorging om ook de laatste fout te vinden en verbeteren. Tijdens de crowdfunding die werd opgezet voor het drukken van het boek, toonde ze ons haar talent als copywriter. Met korte, wervende en lokkende tekstjes, slaagde ze erin het enthousiasme van onze gebruikers te wekken en levendig te houden, waardoor onze actie uitgroeide tot een groot succes. We zijn dan ook heel dankbaar dat we vandaag en in de toekomst een beroep kunnen doen op Els bij het ondersteunen van onze initiatieven."
Marijke Merckx, voorzitster van De Verdwaalde Ooievaar


Corrector boek 'Mijn slechtste beste vriendin'


"Voor de correctie, zowel inhoudelijk als op de letter, van mijn boek 'Mijn slechtste beste vriendin' riep ik de hulp in van Els. Blij dat ik dat deed! Telkens ruim binnen deadline kreeg ik de verschillende drukproeven terug, elke nieuwe correctieronde ging ze onvermoeibaar door. Niet alleen professioneel, maar ook geëngageerd. Dat laatste gaat om zorgzaamheid, precies dáár maakt Els het grote verschil: iedereen kan spellen, maar niet iedereen houdt er ook echt van."
Ilse Beyers, auteur
Copywriter
Opleiding en diploma Copywriter

"Zeer mooie prestatie en ook zeer mooi traject doorheen de cursus! Je hebt een goeie pen, al ligt de ene stijl jou beter dan de andere. Dat is ook niet erg. Ik zie in jou nog meer dan een copywriter een communicator of communicatieverantwoordelijke. Je empathie is je sterkte en die klinkt ook door in alles wat je pent en zegt."

Jeroen Vermeiren, docent Copywriter


Stage Copywriter bij
Rode Kruis-Vlaanderen 
"Els was een godsgeschenk in tijden van acute copywritingnood bij Rode Kruis-Vlaanderen. Ze is zelfstandig, heeft een neus voor goede verhalen en de perfecte pen om die verhalen op papier te krijgen. En dat alles nog eens binnen zeer strakke deadlines. De content die Els   produceerde was van een zelden geziene scherpte en correcte tone of voice. Hoe ze zich zo snel wist aan te passen aan onze             organisatiecontext, is me eerlijk gezegd een raadsel. Els heeft een bijzonder krachtige indruk nagelaten."An Luyten, Pers- en Mediamanager Rode Kruis-Vlaanderen

Communicatieverantwoordelijke
Opleiding en diploma Communicatieverantwoordelijke

"Proficiat met je resultaat. Je inzet was 100%. Ook je eindwerk zit heel knap in elkaar. Je hebt het mooie afgewerkt en alle elementen kan je er gemakkelijk in terugvinden. Veel succes!"
Dominique Cano, docent Communicatieverantwoordelijke